top of page
Zoeken

MYO cases (en pods) verkrijgbaar in de webshop

Make-up Your Own Make-up kits zijn verkrijgbaar om voor elke klant een idividueel setje te maken. Handig op set, maar ook licht en praktisch voor in je eigen handtas!

Altijd je lieverlingsprodukten bij de hand: poeder, lipstick...

Hier zie je een afbeelding van de BLACK CASE met spiegeltje. Ze zijn enkel volledig gevuld aan te kopen.


Ook de Comparison make-up paletten die handig zijn om je blushes of compacte poeders in te bewaren, kan je hier terug vinden.

Je kan ze kopen in de maten SMALL, MEDIUM (iets groter) en TALL (dezelfde afmeting enkel iets hoger, goed voor "dome shape" powders zoals bij MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL - Poeder). Deze bevatten geen pods. Zalig voor de DEPOTTERS onder ons, die graag alles compact, licht, praktisch en hygiënisch hebben ;)


Weldra (morgen?) kan je ook de vullingen kopen: PODS.

Dit zijn de plastic afsluitbare magnetische potjes, die je kan vullen met je gewenste produkten. Ze zijn luchtdicht en waterproof! Eindeloos kan je er geen lipstick in bewaren, maar toch wel goed voor enkele DAGEN, zonder dat deze is opgedroogd!Er zijn er kleine, medium en grote exemplaren, zelfs TRIpods: 3 produktjes hermetisch afgesloten!


Voor het moment heb ik een beperkte oplage, dus neem snel een kijkje!

Liefs

Noëmi17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De laatste week van mijn pop-up winkeltje gaat in. Blij, want het kriebelde om terug te gaan schminken! Maar voor de mensen die (begrijpelijk) niet zo graag online penselen en zakjes kopen, minder wan

Post: Blog2_Post
bottom of page