top of page
Zoeken

Jouw titel: Depotting your make-up kit!

Zelfs nu met verschillende jaren "in the business" te zitten, heb ik nog steeds niet het gevoel dat mijn kit 100% praktisch en up to date voor mij werkt... Ken je dat gevoel?


Ik kan je hieronder enkele tips geven die ik als Make-up artist gebruik of niet meer gebruik!


Tip #1 - KEEP IT SIMPLE


Je kan onmogelijk alle foundations van alle merken meenemen in je kit! Zorg er dus voor dat je voor enkele verschillende (belangrijke) huidtypes OF vorm van dekkingsgraad in je kit hebt zitten. Dit is dus voor iedereen anders.


Tip #2 - USE Quality material


Gebruik hiervoor kwaliteitsvol materiaal, in dit geval hebben we geluk dat er make-up artists zijn die kwaliteitsvolle producten op de markt hebben gebracht die echt werken. Zoals James Molloy van @Mykitco, of Grishan Roof (beter bekend op insta als @depotchopra) die mee hielp bij het creëren van de MYO cosmetic cases.


Tip #3 - Keep it Up To Date


Ook ik heb al verschillende bags & cases gebruikt telkens met het gedacht dat ik deze keer THE make-up bag had gevonden, die dan achteraf toch weer niet zo handig bleek te zijn. Ook dat is een kwestie van welk werk je doet, wat je graag gebruikt enz... Zo werk ik niet met de KITPAK eyeshadow verpakkingen maar tot voor kort wel de make-up bottles (tot nu die van Mykitco uitkomen) :)Tip #5 - Keep in touch


Hou mijn blogposts of instagram account @themakeuproombelgium in't oog voor kit updates of goede kit aanvullingen.


We are collegues


Kijk op de website voor de nieuwe kit aanvullingen zoals de My big bottle bag & My small bottle bag. Love to share my tips and tricks x

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Laatste week gaat in...

De laatste week van mijn pop-up winkeltje gaat in. Blij, want het kriebelde om terug te gaan schminken! Maar voor de mensen die (begrijpelijk) niet zo graag online penselen en zakjes kopen, minder wan

Post: Blog2_Post
bottom of page