top of page
Zoeken

Danessa Myricks in mijn WEBSHOP

Bijgewerkt op: 20 apr. 2021

Hallo everybody!!

Exciting news..... Niet alleen start ik heel binnenkort met mijn eigen webshop, ik ga ook nog eens de produkten van Danessa Myricks verkopen. Sommige make-up collega's weten dat ik er al enkele jaren mee werk. Ik kon het steeds vrij gemakkelijk bestellen in de UK. Maar sinds BREXIT heb ik besloten mijn eigen webshop te starten met mijn favoriete spulletjes en natuurlijk is Danessa Myricks daar één van. Er komt nog meer

hopelijk heel snel, maar laten we hiermee beginnen! ik hou jullie alvast op de hoogte! Hopelijk tot heel snel, liefs Noëmi

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De laatste week van mijn pop-up winkeltje gaat in. Blij, want het kriebelde om terug te gaan schminken! Maar voor de mensen die (begrijpelijk) niet zo graag online penselen en zakjes kopen, minder wan

Post: Blog2_Post
bottom of page